Lloguer o compra de maquinaria? Quina és la millor opció?

lloguer o compra

Lloguer o compra de maquinaria?

Lloguer o compra de maquinaria? Aquesta és una pregunta molt interessant que ens formula la Macarena Garcia Oliver, la directora de Movicarga.

A l’article ens planteja varis factors a tenir en compte i els avantatges i inconvenients d’ambdues opcions. A continuació, plantejarem un petit resum però per llegir l’article complet només has de fer clic a l’enllaç de la part inferior.

Inversió i cost

Evidentment, un dels punts principals és el cost inicial. Si ens plantegem comprar una màquina primer hem d’analitzar si podem amortitzar aquesta inversió. No només es tracta del cost inicial, sinó que també hem de tenir en compte que a això se li ha d’afegir el cost del manteniment, així com un una inversió de temps i de personal especialitzat per garantir que la màquina que hem adquirit es trobi en bon estat per treballar amb seguretat.

Aquests son uns costs que ens evitarem si decidim tenir una màquina de lloguer. El llogador s’encarrega que quan lloguis, la màquina estigui en les condicions òptimes i tu només t’hagis de preocupar de treballar.

Tot i així, també existeix la possibilitat d’adquirir una màquina i contractar un manteniment amb una empresa especialitzada, perquè ells s’encarreguin de les revisions amb un preu tancat.

Aquesta és una de les opcions que Uping ofereix a molts dels nostres compradors, garantint que puguin treballar sense haver de preocupar-se de res i sense la necessitat de disposar de tècnics especialitzats en plantilla per si sorgeix qualsevol imprevist. Sol·licita informació.

Altres factors a tenir en compte

Hi ha molts altres factors a tenir en compte, com, per exemple:

  • Temps i ús: fa falta saber si necessitarem la maquinaria temporalment o si per contra utilitzarem l’equip regularment. Aquest factor és fonamental.
  • És maquinaria amb conductor o sense conductor: hi ha maquinaria que necessita gent especialitzada per tant, hem de tenir en compte aquest cost afegit a l’hora d’adquirir la màquina.
  • Preu: el lloguer es flexible i pots adaptar-lo a les teves necessitats, en aquest cas, no has de preocupar-te d’amortitzar la inversió.
  • Necessitats de l’obra: si depenen de l’obra necessites un tipus de plataforma diferent, evidentment, el lloguer és la teva millor opció.
  • Servei tècnic: tenir un equip de professionals darrere de la maquinaria és un avantatge del lloguer. Dins de les quotes mensuals pots negociar els serveis de manteniment, si necessites un lloguer de llarga durada.

Per tant, depèn del tipus d’empresa i del tipus de negoci. S’han d’analitzar varis factors, com els que hem comentat, i podrem valorar si el volum del treball associat a la compra és amortitzable, o, si per contra, ens surt més a compte llogar.

*La informació  d’aquest article està extreta de la revista Movicarga, Movimiento de cargas, nº 510, gener 2018, pàg. 30-31. Article per Macarena Garcia Oliver, Llegir article digital.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Solicita una llamada