tota la gamma de plataformes
tisores
braços

LLOGUER A CURT O LLARG TERMINI I RÈNTING

Uping facilita el teu lloguer

VENDA DE PLATAFORMES NOVES I USADES

Disposem d’una àmplia gamma de plataformes per a la venda

PRIMERES MARQUES

Genie, JLG, Haulotte, ATN, Snorkel, Sinoboom, LGMG, Bravi, Sumner…

SERVEI DE TRANSPORT FIABLE

Lliurament i recollida sense esperes

ALÇADES DE TREBALL DE 4 A 43 METRES

Per a tots els treballs en alçada

Plataformes tipus TISORA

Pots escollir entre tisores elèctriques o dièsel:

  • Les tisores elèctriques són indicades per a treballs a interiors, no tenen emissions per combustió (funcionen amb bateries amb càrrega a 220v), són de baix nivell sonor i són manejables en llocs reduïts i confinats, aquestes s’utilitzen en sòls ferms. Estan equipades amb rodes antipetjades.
  • Les tisores dièsel són indicades per a treballs en exteriors ja que són capaços de resoldre reptes més difícils de terreny (4×4) i amb més capacitat de càrrega. Estan equipades amb rodes tot terreny, eix oscil·lant d’adaptabilitat al terreny i estabilitzadors per corregir arracades. Aquestes funcionen amb motor tèrmic (Gasoil B).
TISORES

Plataformes tipus BRAÇ

Hi ha dos tipus de braços; els articulats o els telescòpics. Els articulats permeten treballar millor en volumètric accedint a molts indrets i amb una gran opció de moviments. Els braços telescòpics tenen menys opcions d’articulació a la zona de treball, però per contra tenen més abast horitzontal.
Pots escollir entre braços elèctrics o dièsel, encara que actualment en minoria hi ha braços Híbrids o Bi-energia (Elèctrics i Dièsel)
  • Els braços elèctrics són indicats per a treballs a interiors, no tenen emissions per combustió (funcionen amb bateries amb càrrega a 220v), són de baix nivell sonor i són manejables en llocs reduïts i confinats aquests s’utilitzen en sòls ferms. Aquests equips estan equipats amb rodes antipetjades.
  • Els braços dièsel són indicats per a treballs en exteriors ja que són capaços de resoldre reptes més difícils de terreny(4 x 4) on la compactació del sòl no és evident o les condicions són adverses. Equipades amb rodes tot terreny, eix oscil·lant d’adaptabilitat a terreny i dotats de motors tèrmics que doten les màquines d’una potència superior. Aquests funcionen amb motor tèrmic (Gasoil B).
  • Hi ha alguns models Híbrids o Bi-Energia que estan dotats de motor tèrmic però que també tenen motors elèctrics, aquests donen polivalència d’ús en exteriors i interiors i alhora una major versatilitat i autonomia de treball.
La majoria de les cistelles als braços tenen una capacitat de càrrega de 230 kg excepte en alguns casos de màquines XC (Extra càrrega en cistella) les quals poden estar entre 350 i 400 quilos de capacitat.
BRAÇOS

Plataformes tipus ORUGA / ARANYA

Hi ha plataformes d’eruga (cadena de tracció de goma) són conegudes també com a “aranyes” per les seves potes estabilitzadores.

Aquestes són perfectes per moure’s sobre terrenys complicats, de difícil accés i amb terreny molt desnivellat o amb necessitat de poca pressió a terra.
En tenir erugues de tracció reparteixen millor la seva càrrega a terra per superfície de contacte i generen una tracció fàcil en terrenys abruptes. Gràcies als seus estabilitzadors i la seva versatilitat de posicionament, les erugues permeten reduir la càrrega de suport sobre el terra i treballar en zones desnivellades que són corregides per aquests estabilitzadors.
Aquestes màquines ofereixen una gran capacitat de maniobra atès que un cop estabilitzada la màquina estaríem parlant d’un conjunt de braços articulats i plomí. Té l’avantatge que el seu ús és idèntic al d’un braç articulat, però amb l’avantatge dels estabilitzadors que corregeixen més desnivell i un pes propi molt més lleuger.
Aquests equips Bi-Energia es poden fer servir amb motor tèrmic o en mode elèctric per mitjà d’un cable connectat a la xarxa de 220v.
ERUGUES

MINI GRUES

Les mini grues són grues de petites dimensions que mitjançant una ploma permet aixecar pes i que accedeix per espais i portes confinades per donar solució a l’hissat i manipulacions de càrregues. Poden treballar en negatiu des de plantes superiors a zones inferiors. Estan equipades de cadenes de goma “erugues” que permeten traccionar i accedir per zones de sòl abrupte i corregeixen grans desnivells per mitjà de les potes estabilitzadores. Poden elevar fins a gairebé 3 tones a 8,8 m o 14,9 m segons model.

El nostre model de mini grua més petit (Unic 295) és tan estreta replegada que permet accedir-hi per portes de dimensions estàndard. A més, alguns models que tenim disponibles inclouen unes característiques de seguretat molt innovadores com ara l’alerta i les indicacions de seguretat per veu i advertiment de limitador de càrrega. Aquests equips també es poden utilitzar per ràdio control fet que permet millorar la maniobra.
Aquests models tenen aplicació a molts sectors atès que es desenvolupa molt bé tant en indústria com en construcció per les seves característiques.
MINI GRUES

Plataformes tipus MÀSTIL

Aquestes màquines elèctriques estan indicades per treballar a interiors. Ofereixen una gran versatilitat en espais reduïts atès que l’elevació es fa per mitjà de pal telescòpic els quals els fa més reduïts en dimensions en ser molt compactes.

Els de major altura tenen un plomí que serveix d’abast horitzontal. Els més petits tenen extensions de plataforma.
Possiblement són les màquines més versàtils en entorns a la indústria.
Els nostres màstils van des dels 4 ma 11 metres d’alçada i ofereixen un pes propi molt reduït.
També tenim màstils de picking que permeten treballar en alçada i transportar i elevar la càrrega per mitjà d’una safata a aquest efecte.
MÀSTILS

Elevadors PERSONALS

Els elevadors unipersonals són destinats a treballar amb una sola persona perquè són dissenyats per treballar en espai reduït i passar per petits passos d’accés.
Gràcies a les seves dimensions i pes són adequades per realitzar treballs d’alçada en espais molt reduïts, poden ser carregats en muntacàrregues i treballar en altells o forjats en tenir poc pes. Igualment, gràcies als seus estabilitzadors permeten elevar a alçades considerables sent equips de poc pes propi.
A més, les dimensions també permeten ser transportades amb gran facilitat en furgonetes de capacitat mitjana.
ELEVADORS PERSONALS

CARRETONS ELEVADORS

Disposem de carretons elevadors Elèctriques o Dièsel.
  • Carretons Elèctriques funcionen amb bateries, estan destinades a ús interior atès que no generen emissions i estan dissenyades per a terra compacte.
  • Carretons Dièsel 4×4 estan destinats a ús exterior o zones industrials ventilades, aquestes funcionen amb gasoil i tenen motor tèrmic. Estan pensades per a terres tot terreny.

Consulta les capacitats de càrrega i les alçades d’elevació.

CARRETONS

MANIPULADORS Telescòpics

Els manipuladors telescòpics serien els carretons (Major Mida) que eleven per mitjà d’un telescòpic el que permet pujar càrrega a més altura i amb un abast horitzontal i un radi de treball més ampli que el d’un carretó convencional. Aquests estan dotats d’estabilitzadors els quals donen seguretat i aposenten la màquina i la càrrega en elevació Hi ha diferents alçades i capacitats de càrrega en funció de la necessitat. Compten amb accessoris com ara plomí o pala carregadora.

MANIPULADORS

CAMIONS PLATAFORMA

Són coneguts com a camió “cistella”. El principi tècnic d’aquesta màquina seria un braç articulat o telescòpic muntat sobre un camió que es condueix per mitjà d’un carnet B1 (fins a 3.500kg). Són considerats un vehicle (camió) i una plataforma elevadora. Desplaça el vehicle on necessitis, estabilitza’l per mitjà de les potes estabilitzadores i fes-lo servir. Són especialment indicats per efectuar manteniments o treballs d’actuació ràpida, circulen per via pública i permeten ser autònoms donant-los ús a diversos llocs de treball en un mateix dia en desplaçar-se com a vehicle.

CAMIONS

MUNTATGE I CÀRREGA: ELEVADORS DE CÀRREGA

Els elevadors transportables de càrrega per a muntatge són ideals per a instal·lacions de muntatge de climatització, caldereria, panells (forquilla invertida) reformes, construcció i bigueria. Aquests són principalment un elevador amb pals dʻalumini reforçat (poc pes i força) ideals per a la manipulació de càrregues. Un sol operador el posiciona i utilitza amb facilitat. Hi ha diverses alçades de treball i capacitats. Disposem de la gamma industrial i de gamma domèstica (més reduïts). Totes les sèries són fàcils de carregar en furgonetes de petita o mitjana càrrega. Són de fàcil accés a obres i cases per les seves dimensions reduïdes.

ELEVADORS MUNTATGE

ROBOTS VIDRE I VENTOSES

Tenim diversos equips de manipulació de vidre:

Els robots autopropulsats de manipulació de vidre són ideals per transportar, posicionar i muntar vidres o vidres. Aquests equips donen autonomia i seguretat a un sol operador. Redueix costos i riscos als teus muntatges, menys operaris manipulant càrregues i més seguretat als muntatges per als operadors.
Tenim diversos tipus de ventoses al nostre catàleg segons pesos i dimensions a manipular. Aquests equips han de ser hissats per mitjà duna grua o mini grua.
ROBOTS VIDRE