Lloguer d’equips de manipulació de vidres

Lloguer d’equips de manipulació de vidres

Sabies que a Uping oferim l’opció del lloguer d’equips de manipulació de vidres? Aquest tipus d’equip de manipulació de vidres son ideals per la descàrrega, gir, transport i instal·lació en obra.

 

El més usual, és que aquest tipus de maquinaria sigui de compra, però no és comú trobar-la amb opció de lloguer. Per això, a Uping, hem volgut apostar per tots aquells usuaris ocasionals de  manipulació de vidres o per tots aquells que no voleu invertir en una màquina, el seu manteniment, entre d’altres… (si encara no saps si hauries de comprar o llogar, llegeix aquest petit article que t’ajudarà a aclarir les idees).

Models d’equips de manipulació de vidres disponibles

VITRO-200

Aquest equip és un carretó manual lleuger, compacte i de reduïdes dimensions. Permet transportar el vidre sobre terrenys irregulars, A més a més, disposa del side shift que és un sistema per desplaçar suaument el vidre lateralment per facilitar el seu perfecte encaixament.

VITRO-VS2

És equip lleuger i compacte de dimensió mitjana, ideal per manipular el vidre en el taller i en l’obra sense necessitat de disposar d’escomesa elèctrica. Les seves extensions extraïbles permeten transportar vidres de diferents dimensions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Solicita una llamada