Lloguer de plataformes elevadores

Avantatges de llogar

Assessorament

Som professionals especialitzats en plataformes elevadores, que t’assessorarem en tot moment per oferir-te la millor màquina per cada situació. Inclús venim a veure l’obra si ho necessites.

Assistència

 Reparació a obra en qualsevol moment de les plataformes que tens en lloguer. Oferim una assistència sempre que ho necessitis, ja sigui física o telefònicament. Suport il·limitat.

Transport

Oferim un servei d’entrega i recollida pel lloguer o la venta de les plataformes elevadores i maquinària. T’enviem la màquina on necessitis i quan ho necessitis.  Digues dia i hora..

Tracking

Ara per fer-te encara més còmode el servei d’entrega de les plataformes elevadores, t’oferim un servei gps per què puguis veure en tot moment on està la màquina que has llogat.

Formació

Tenir treballadors formats no només millora la seguretat, sinó també el seu rendiment. A Uping fem formacions d’operadors PEMP per plataformes elevadores cada mes i personalitzades.

Manteniments

Si tens una màquina de propietat o estàs pensant en comprar una plataforma elevadora, nosaltres ens encarreguem del manteniment de les teves màquines les vegades que ho necessitis.

 

Últimes noticies