Lloguer de plataformes elevadores

Sol·licita la teva oferta sense compromís

o truca al 633 05 05 33

Serveis complementaris al lloguer de plataformes

Assessorament

Som professionals especialitzats en plataformes elevadores. Oferim assessorament en tot moment per donar-te la millor màquina per cada situació. Si ho necessites també podem venir a l’obra.

Assistència

Assistència tència personalitzada en qualsevol moment. De manera física i telefònica. Reparacions en obra de les plataformes elevadores que té en lloguer o de màquinesde propietat.

Transport

Oferim un servei d’entrega i recollida pel lloguer o venda de plataformas elevadores i maquinaria. T’enviem la màquina on necessitis i quan la necessites. Només ens has de dir dia i hora.

Tracking

Trackeja l’entrega de la teva plataforma. Per fer-te el servei d’entrega més còmode, els nostres camiones i plataformes porten un sistema de gps instal·lat per saber on és la màquina en cada moment.

Formació

Tenir treballadors formats no només millora la seguretat si no també el rendiment. A Uping fem formació d’operaris PEMP per plataformes elevadores cada mes i personalitzades si és necessari.

Manteniments

Si tens una màquina de propietat o estàs pensant en comprar una plataforma elevadora, nosaltres ens encarreguem del manteniment de les màquines les vegades que ho necessitis. 

Últimes notícies