Serveis Complementaris al Lloguer de Plataformes

Serveis complementaris al lloguer de plataformes

Amb Uping pots fer molt més que llogar una plataforma elevadora, oferim altres serveis complementaris al lloguer que també et poden interessar. I, en aquest blog t’expliquem tot el que et podem oferir:

Assessorament

Cada màquina és diferent i amb diferents funcions, per aquest motiu, si no coneixes molt sobre aquest món, però necessites fer ús d’una, nosaltres som aquí per a ajudar-te a conèixer quina és la més adequada per a la teva situació. Fins i tot, en cas de ser necessari, vindrem a veure l’obra per a oferir major precisió en el moment d’assessorar.

Assistència

Has llogat una de les nostres màquines i li ha ocorregut alguna cosa? No et preocupis, contacta amb nosaltres i t’assistirem, sigui físicament o per telèfon, per a reparar-ho i que puguis seguir amb el seu ús al més aviat que sigui possible. T’oferim suport els 365 dies de l’any i sense limitacions.

Transport

Has llogat una plataforma, genial!, però… I ara, com la porto fins a la meva obra? Això no és un problema, nosaltres oferim un servei de lliurament i recollida, tant en el lloguer com en la venda de les nostres plataformes elevadores i maquinària. Únicament hem de quedar un dia, lloc, una hora i allí la tindràs.

Tracking

Si has contractat el servei de lliurament de plataformes elevadores, i t’inquieta saber si arribarà a temps, t’alegrarà saber que comptem amb un servei GPS amb el qual podràs veure en tot moment la seva localització. No perdràs de vista en cap moment la plataforma que t’hem proporcionat i t’assegurem la seva arribada al punt establert.

Formació

És molt important conèixer bé tota aquesta maquinària per a poder fer un ús correcte i segur. Per aquesta raó, els treballadors que s’encarregaran del seu ús han d’estar ben formats. Si tens nous treballadors o vols que s’actualitzin, des d’Uping oferim la formació d’operaris PEMP per a plataformes elevadores personalitzades i s’ofereix cada mes.

Manteniments

Les plataformes elevadores, com qualsevol altra màquina o vehicle industrial, requereixen ser revisades periòdicament per a garantir el seu correcte funcionament. La quantitat de revisions o manteniments, depèn de l’ús de la màquina, però no sols és necessari perquè funcioni al 100% sinó que a més la llei exigeix tenir la plataforma revisada i certificada. Per això en Uping, ens encarreguem de realitzar manteniments a casa del client amb màquines de la seva propietat i de certificar la revisió. Amb el manteniment al dia, millores la teva productivitat i evitaràs tota mena de riscos d’acord amb la normativa vigent.

Ho sabies tot això? Contacta amb nosaltres!

Amb Uping tens tots aquests serveis complementaris al lloguer, pots fer molt més que llogar una plataforma elevadora. T’oferim tot el necessari per a tenir una experiència completa i que ho tinguis tot cobert. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

× How can I help you?
Solicita una llamada