Reserva fàcil: Reservar mai havia estat tan fàcil!

Reserva fàcil

A Uping, creiem fermament en el concepte de “Reserva fàcil” el “Easy Business”, treballar amb tu per a facilitar-te els processos. És per això que el nostre sistema de reserves està dissenyat per a ser senzill i eficaç.

Existeixen 2 vies per a llogar una de les nostres màquines: Telèfon i mail.

El procés, com diem, és simple:

1. Contacte i definició de quina màquina necessites.

Si no saps amb exactitud quina màquina és la millor per al teu projecte, posem al teu servei l’opció d’un assessorament i visita d’obra perquè puguem aconsellar-te de la millor manera.

Necessitarem, per a trobar la màquina adequada, definir uns certs punts:

– L’altura de treball que necessites i la capacitat de càrrega en el cas de ser rellevant.

– Si el treball és en interior o exterior.

– Quantitat de dies que dura el projecte.

– Població on s’executa l’obra.

2. Enviament d’oferta via correu electrònic, que ha de retornar-se signada per a fer la reserva i que els tècnics assignin la màquina al teu projecte.

3. El dia abans de rebre la màquina, s’envia el contracte i es lliura posteriorment la màquina en l’horari acordat segons les teves necessitats.

4. En donar-te d’alta com a client, les primeres operacions es paguen per endavant. Després, per als següents lloguers s’aplica el mètode de pagament habitual que marquis.

5. La màquina es lliura amb tot en regla. I nosaltres esperarem el teu avís per recollir la màquina.

I finalment, donat la naturalesa del sector (i que a vegades els temps han de fer-se una mica més llargs), és important que avisis que s’ha acabat el treball amb la màquina de lloguer perquè puguem passar a retirar-la (sense avís, no s’envia l’ordre de retirar la màquina).

Si encara així tens qualsevol dubte sobre el procés de reserva fa`cil, no dubtis en contactar amb nosaltres i t’assistirem encantats. Elevem els teus projectes, t’assessorem i sumem facilitat a l’operativa de lloguer de maquinària.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Solicita una llamada