Reserva fàcil: Reservar mai havia estat tan fàcil!

Reserva fàcil

A Uping, creiem fermament en el concepte de “Reserva fàcil” el “Easy Business”, treballar amb tu per a facilitar-te els processos. És per això que el nostre sistema de reserves està dissenyat per a ser senzill i eficaç.

Existeixen 2 vies per a llogar una de les nostres màquines: Telèfon i mail.

El procés, com diem, és simple:

1. Contacte i definició de quina màquina necessites.

Si no saps amb exactitud quina màquina és la millor per al teu projecte, posem al teu servei l’opció d’un assessorament i visita d’obra perquè puguem aconsellar-te de la millor manera.

Necessitarem, per a trobar la màquina adequada, definir uns certs punts:

– L’altura de treball que necessites i la capacitat de càrrega en el cas de ser rellevant.

– Si el treball és en interior o exterior.

– Quantitat de dies que dura el projecte.

– Població on s’executa l’obra.

2. Enviament d’oferta via correu electrònic, que ha de retornar-se signada per a fer la reserva i que els tècnics assignin la màquina al teu projecte.

3. El dia abans de rebre la màquina, s’envia el contracte i es lliura posteriorment la màquina en l’horari acordat segons les teves necessitats.

4. En donar-te d’alta com a client, les primeres operacions es paguen per endavant. Després, per als següents lloguers s’aplica el mètode de pagament habitual que marquis.

5. La màquina es lliura amb tot en regla. I nosaltres esperarem el teu avís per recollir la màquina.

I finalment, donat la naturalesa del sector (i que a vegades els temps han de fer-se una mica més llargs), és important que avisis que s’ha acabat el treball amb la màquina de lloguer perquè puguem passar a retirar-la (sense avís, no s’envia l’ordre de retirar la màquina).

Si encara així tens qualsevol dubte sobre el procés de reserva fa`cil, no dubtis en contactar amb nosaltres i t’assistirem encantats. Elevem els teus projectes, t’assessorem i sumem facilitat a l’operativa de lloguer de maquinària.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

× How can I help you?
Solicita una llamada