Plataforma tipus Braç Vs. Plataforma tipus Tisora

 Plataforma tipus Braç Vs. Plataforma tipus Tisora

Quina plataforma necessito? Una plataforma tipus Braç o tipus Tisora?

Segurament més d’una vegada t’has preguntat el mateix: necessito una plataforma tipus braç o tipus tisora? Què s’adaptarà millor a la meva feina? Ha de ser una màquina elèctrica o dièsel?

Tranquil/a, aquestes son unes preguntes recurrents. Sobretot per aquells que llogueu esporàdicament i no esteu habituats al llenguatge de les plataformes.

Per aquest motiu, hem pensat que podíem fer un post donant els dos consells bàsics per poder solucionar la plataforma adequada per la teva feina.

Què he de saber per decidir:

Fàcil, fàcil, fàcil. Amb dues coses et resolem el dubte.

  1. Plataforma elèctrica o dièsel?

Aquesta és l’elecció més fàcil. Si necessites la màquina per treballar en un interior, necessites una màquina elèctrica. Si pel contrari, has de treballar en exterior, necessitaràs una plataforma dièsel.

Per què? Aquesta elecció es deu principalment a la tracció de la plataforma i a l’emissió de fums. En un interior, en un espai tancat treballant amb una plataforma dièsel que funciona amb combustible i expulsa fums no és gens aconsellable per ningú.

A part d’això, les màquines elèctriques no suporten els desnivells i a certa alçada si hi ha desnivell talla i deixa de pujar per seguretat. Encara que creiem que no hi ha desnivell, a vegades simplement no ho podem veure a simple vista. Per això, als interiors, que generalment estan anivellats, serà òptim treballar amb una elèctrica. En canvi, per treballar en un exterior que té desnivell ho hem de fer amb plataformes dièsel  que son 4×4 i a més algunes de les plataformes inclouen anivelladors.

  1. Plataforma tipus braç o tipus tisora?

Hem de pensar el següent:

Tisores: son com una bastida i només van de dalt a baix verticalment. Si el teu objectiu està just a dalt, és a dir, que el podries fer amb una bastida, aquesta és la teva màquina.

Braços: la gràcia principal de les plataformes tipus braç és que permeten passar per sobre d’un obstacle. Si el teu objectiu no et queda exactament a sobre i necessites passar per sobre d’alguna cosa per arribar al teu objectiu, aquesta és la teva màquina.

Encara no ho tinc clar…

Si segueixes tenint dubtes, no et preocupis. Et podem assessorar per tots els mitjans: xat, e-mail, telèfon…I si tot i així, no està clar, t’enviem al/la nostre/a comercial a veure la teva obra i decideixi quina és la plataforma més adequada per la teva feina.

I per donar-te més opcions, si ho prefereixes també ens pots venir a veure a les nostres instal·lacions tan a Barcelona (Sant Quirze del Vallès, al costat de Sabadell) o bé a Girona (Riudellots).

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Solicita una llamada