Que passa si la màquina no funciona i no baixa?

No et preocupis, no t’hauràs de quedar allà per sempre. La màquina tipus tisora té un tirador, anomenat “baixada d’emergència” a la part inferior, així que podràs baixar sempre i quan hi hagi un operari a baix. Per conèixer la situació exacta del tirador consulti el manual de l’operari situat al caixó negre que es troba a la cistella.

Puc treballar amb desnivell amb una màquina elèctrica?

No, perquè les elèctriques no tenen estabilitzadors (excepte la GENIE GS 3232). Si ho probes, la màquina xiularà en senyal d’avís i es bloquejarà.

Es poden pujar càrregues pesades a les màquines?

No, les màquines aguanten un pes determinat, essencialment per suportar 2 operaris i una caixa d’eines. Si es carrega més del compte la màquina començarà a xiular en senyal de sobrecàrrega. Depenen de la màquina pot suportar més o menys pes, però no son màquines de càrrega!

Les plataformes poden circular pel carrer?

No, cap vehicle sense matrícula pot circular per la via pública. Només serà permès en el cas que tinguis “el permís d’ocupació de via pública”, del que se n’ha d’ocupar directament el client.

Quin tipus de carburant porten les màquines?

Les màquines dièsel porten gasoil agrícola, vulgarment anomenat “gasoil rosa”, i s’entreguen als clients amb el dipòsit ple.