Nous manipuladors telescòpics

Manipuladors telescòpics, la nostra nova adquisició

Ara ja ens pots llogar manipuladors telescòpics.

Com ja saps, estem renovant el nostre parc de lloguer constantment. Incorporem màquines noves per poder retirar les velles i anar fent créixer el parc.

Però també creixem en productes i oferim serveis nous. Fins ara no teníem una gamma de manipuladors telescòpics, i aquestes alçades no ens podíem permetre flaquejar en aquest aspecte.

Així que ara disposem de tres models diferents per tal que puguis escollir el manipulador telescòpic que més s’adapti a les teves necessitats.

Entra aquí per veure els nostres nous manipuladors telescòpics.

 

Què son els manipuladors telescòpics?

Els manipuladors telescòpics son maquinaria per moure i elevar càrregues en llocs complicats i de difícil accés. La seva funcionalitat és diferent a la d’un carretó elevador, ja que amb el seu braç telescòpic de gran abast permet accedir a alçades de fins a 16 metres, amb càrregues de fins a 4 tonelades estabilitzant la càrrega per mitjà d’estabilitzadors. Circulant pots posicionar les rodes en diferents posicions per obtenir un radi de gir inferior.

Actualment, es considera una de les màquines més versàtils en obra.

En la secció de manipuladors podràs veure els que tenim actualment disponibles al parc de lloguer, però a continuació te’ls presentarem breument.

Si els que tenim actualment al parc no s’adapten a les teves necessitats, posa’t en contacte amb nosaltres a info@uping.es i ens encarregarem de trobar el que necessitis. Recorda que ara formem part del grup Acces Industrie i disposem de moltes possibilitats per aconseguir maquinaria.

Manipuladors disponibles a Uping Barcelona i Girona

JLG 3512

Aquest manipulador del fabricant JLG, té una capacitat de 3500kg i una elevació de 11.50 m. És un model 4 x 4 (com tots dels que disposem) per superar totes les dificultats del terreny. En els manipuladors és important veure la relació de la capacitat de càrrega i de l’alçada, el que és coneix com a diagrama de càrrega. Per això, et deixem la fitxa tècnica perquè puguis veure totes les característiques i detalls. 

JLG 4017

Et presentem un altre manipulador JLG, en aquest model la capacitat de càrrega es de 2500 Kg a una alçada d’elevació de fins a 17.1 m.

Aquí et deixem la fitxa tècnica.

MANITOU MT1840

Potser una de les marques més famoses en referència als manipuladors. Inclús popularment s’ha adoptat el nom “Manitou”  per referir-se a un manipulador telescòpic. Encara que Manitou fabrica maquinaria diversa…

Aquest model és el que té la capacitat de càrrega més elevada, pot amb 4.000 kg i l’alçada d’elevació màxima és de 17.55 m.

Vols conèixer el model més a fons? Aquí  tens la fitxa tècnica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Solicita una llamada