Notícies de maquinària: JLG crea quatre models nous de braç telescòpic

Notícies de maquinària: JLG crea quatre models nous de braç telescòpic

Noves versions del braç telescòpic de la sèrie 600

Com podreu veure a continuació, la prestigiosa maca JLG Industries ha fabricat quatre models nous de braç telescòpic reformulant la coneguda sèrie 600.

Els quatre braços telescòpics nous son els models 600S i el 660 SJ, que van ser llançats a la fira Conexpo, i ara presenten les versions d’eruga 600SC i 600SJC.

Avantatges de la nova maquinària

El braç telescòpic 600S pot carregar sense restriccions fins a 270 kg, que suposa un 20% més que el model anterior, i té una capacitat de fins a 455 kg de limitació.

No és l’única plataforma elevadora que ha augmentat de capacitat, ja que el model 600 SJC ha augmentat quasi un 50%.

A part de l’augment de capacitat de càrrega, que ja sabem que és una cosa que va buscada, les noves plataformes elevadores de JLG presenten una major velocitat d’elevació. Per tant, aquests braços telescòpics permeten un augment de la productivitat, ja que, arribes a l’alçada que necessites molt més ràpid.

A més a més, les han fabricat amb un pes limitat, facilitant el trasllat de la màquina i ampliant la capacitat de poder treballar en mols més espais que tenen restricció de pes.

I per si tot això fos poc, JLG s’ha encarregat de millorar el cicle de vida del cablejat i de les politges d’aquests braços telescòpics, amb una duració de fins a set mil hores, que son entre vuit i deu anys.

 

Si vols més informació et deixem aquí el link de la notícia on trobaràs tots els detalls. A la vida s’ha de saber de tot, el saber no ocupa espai així que ja saps!

Per veure tots els braços articulats i telescòpics que tenim a Sant Quirze (Delegació Barcelona) i a Girona, prem aquí.

No pots dir que no t’ho posem fàcil…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Solicita una llamada