La nostra experiència en el món de les Plataformes de treball en Altura (PEMP) ens permet desenvolupar una activitat de consultoria i formació altament especialitzada per aquest tipus de maquinària.

Fem plans de cursos formació personalitzats segons les necessitats de cada empresa, per poder garantir coneixements específics dels equips que els treballadors empren diàriament.

Objectius del curs de formació: minimitzar el risc d’accidents, incrementar l’eficàcia i productivitat ens els processos de treball, millorar l’estat de la maquinària i instal·lacions.

Un equip format és més segur, eficaç i productiu.

 

Consulta preus formacions
Quan dura el curs de formació?

El curs dura tot el dia. De 8:30 a 18:30 aproximadament.

La formació pot realitzar-se completa (4 hores teòriques i 4 hores pràctiques) en un sol dia o en dos sessions diferents (un dia la teoria i un altre la pràctica)

Tipus de formació

Realitzem formacions de diversos tipus de plataformes. Tot i que, la més usual és la formació de plataformas tipus 3a i 3b (tisora i braç).

Tipos de Pemp

On es realitzen els cursos? Formació a mesura

Nosaltres ens adaptem, et proposem diverses maneres de realitzar la formació de manera que puguis escollir la que millor s’adapti a tu:

 • A les nostres instalacions.
  • A conveniència del client.
  • Programat (segons calendari).
 • Casa client
  • Amb màquines de propietat del client.
  • Amb la nostra pròpia maquinària.

S’ha de tenir un espai adaptat per fer d’aula formativa i una zona de circuit per les màquines.

 • A les nostres instal·lacions amb el vostre formador. Us proporcionem l’espai i la maquinària.
Quan rebo l'acreditació?

El nostre programa de formació esta avalat per AENOR, segons la norma ISO 18878 i la norma UNE 58923:2014, i per ANAPAT (Associació Nacional de Llogadors de Plataformes Aèries de Treball).

Un cop acabat el curs amb tots els examens aprovats, s’entrega in situ un certificat provisional que acredita que s’ha realitzat el curs de formació amb èxit, mentre s’espera la recepció del diploma i el carnet originals (unes dos setmanes aproximadament).

La formació està subvencionada?

Sí, però és el client qui s’encarrega de gestionar la subvenció per la tripartita.

*Les formacions programades no es realitzen si no existeix una assistència mínima de 3 persones. El format d’aquestes formacions (fer la formació un dia sencer o en dos parts) dependrà del què prefereixi la majoria dels participants.

Un curs perquè et sentis segur

Consulta preus formacions