Elevadors de muntatge: la nostra pròpia marca

elevadors de muntatge uping elevacarregues

Venda d’elevadors de muntatge

Sabies que tenim elevadors de muntatge de la nostra pròpia marca up-lift?

Doncs sí, senyores i senyors. Ja fa un any que vam incorporar uns elevadors de muntatge amb la nostra marca up-lift. En aquest cas, aquestes màquines les hem dissenyat exclusivament per ser venudes.

En tot aquest temps hem aprofitat per analitzar que el funcionament d’aquests elevadors de muntatge sigui perfecte posant-lo al mercat i amb una molt bona sortida pels sectors més propers.

Vam presentar la nostra marca d’elevadors transportables per muntatge a la Fira de Construmat 2017. Els que coneixeu el producte, son unes màquines molt compactes, de fàcil ús i extremadament manejable.

Tipus d’elevadors transportables

Nosaltres oferim 4 models diferents d’elevadors de muntatge de la nostra marca up-lift.

Pots veure tots els models i les seves característiques fent click aquí.

Tenim dos grups d’elevacàrregues:

  1. Petits i lleugers: fàcils de muntar i desmuntar, les quals permet accedir a espais molt reduïts. A més a més el model UP-H3, té unes rodes sobre el màstil que permet fer servir l’elevador de carretó.
  2. Elevadors amb més capacitat de càrrega: aquests son ideals per instal·lacions de tot tipus de materials subjectats al sostre.

Tots ells son fàcils de carregar en furgonetes. De fet, aquesta és la gran sort dels elevacàrregues, perquè poden ser transportats sense cap tipus de complicació ni necessitat de tenir un camió o vehicle especial per portar-lo d’un lloc a un altre.

D’acord, molt bonic però vull saber els preus

Clar que si! Doncs ho fliparàs perquè els preus son per dir “Si, si i si”.

Si no t’ho creus, sol·licita el preu de l’elevacàrregues que més t’interessa sense cap mena de compromís. En qüestió de segons rebràs la teva oferta i com que t’encantarà el que veuràs en voldràs un (o dos).

Parlem de preus

 

Així que et recomanem que facis un cop d’ull, i si no ho tens clar demana informació a través del xat, e-mail, telèfon, el que sigui. Serà que no et donem opcions!

¡Vull info!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Solicita una llamada