Nou camió cistella Socage de 24 m

Nou camió cistella Socage 24 D Speed a Uping

Nou camió cistella Socage a Uping 24D SPEED a Uping. Aquest any hem ampliat notablement el nostre parc de lloguer, augmentant varietat, models i per conseqüència augmentant les possibilitats de satisfer els teus treballs en obra.

No és l’únic que ha canviat aquest any, com ja saps ara formem part del Grupo Acces Industrie. Així que ara podràs comptar amb els nostres serveis també a França.

Avui et volem parlar d’un dels models nous que tenim disponibles al nostre parc de lloguer de plataformes: el camió cistella model 24D SPEED de la marca Socage.

Camió amb cistella elevadora Socage 24D Speed

Aquest nou model, és un camió cistella elevadora de 24 metres d’alçada de treball (23,60 m). Té un braç de doble articulació amb estabilització automàtica. Els que esteu acostumats a treballar amb camions sabreu la importància que té l’estabilització automàtica 😉

El camió cistella de 24 metres d’alçada, té un abast lateral de 12,70m i una capacitat de càrrega de 230 kg.

Destaca per la seva estructura robusta i els seus estabilitzadors verticals fixes, això el converteixen en un model molt fàcil d’utilitzar, molt fiable, molt segur, i per tant molt més eficaç i eficient a l’hora de realitzar els treballs.

Què més es pot destacar d'aquest camió cistella?

Com comentàvem, l’estabilització automàtica augmenta la seguretat. Pots realitzar una correcta  maniobra inclús des de la cistella, el que fa un posicionament molt ràpid i amb major productivitat.

Els estabilitzadors son verticals fixos, això vol dir que tenim una millor capacitat de superar desnivells i sobretot, sense sobresortir de les mides del camió cistella.Per tant, pots aconseguir un millor posicionament amb una aproximació més precisa al lloc de feina.

També és important remarcar que la nova consola de comandaments és hidràulica, de manera que els moviments son més dolços i proporcionen més control. Per tant, millor precisió i un treball  més eifcient.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Solicita una llamada