Uping Acces ha adquirit el 100% d’Uping Acces

Acces Industrie ha adquirit el 100% d’Uping Acces

Aquest mes de febrer Acces Industrie ha adquirit el 100% d’Uping Acces, S.L. Com ja saps a Uping som especialistes en el Lloguer de plataformes, carretons elevadors i equips d’elevació. Actualment disposem de 3 delegacions a Catalunya: Barcelona Nord (Sant Quirze del Vallès), Barcelona Sud (Sant Boi de Llobregat) i Girona (Riudellots de la Selva). I el projecte és el de seguir creixent junts molt més reforçats.

Acces Industrie és una de les empreses líders de Lloguer de maquinaria a França, i conta amb un parc de 10.000 equips i més de 500 persones.

Després d’alguns anys, Acces Industrie ha adquirit el 100% d’Uping Acces, i a través d’aquesta adquisició Acces Industrie retorna a Espanya, i de la mà d’Uping Acces inicia el seu pla d’expansió. I n’estem molt orgullosos.

Canvia alguna cosa pel què fa l’equip?

No pateixis, en aquest aspecte tot segueix igual. Uping segueix contant amb el seu mateix equip directiu i operacional, seguirem funcionant de la mateixa manera, enfocats com sempre, a donar el mateix servei al client.

Estem més musculats i reforçats!

  • Més creixement en màquines i proximitat als nostres clients. 
  • Més efectius en els nostres departaments.
  • Més delegacions.
  • Més delegacions.

D’aquesta manera, com a resultat d’aquesta gran operació Uping Acces consolida la seva posició al mercat garantint el potencial i amb una notable millora al servei.

 Però això no és tot! Ara que Acces Industrie ha adquirit el 100% d’Uping Acces, tots els clients d’Uping podreu aprofitar per fer lloguers en tot el territori francès si tens la necessitat. Al formar part del grup Acces contem amb més de 40 agències a França a la teva disposició.

Vols viure aquesta experiència amb nosaltres?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

× How can I help you?
Solicita una llamada